Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
26 Jan
2013
Posted in: Blandet
By    No Comments

The Impossible

For tiden er ‘The Impossible’ en meget omdiskuteret film og de fleste anmeldere giver stor ros til filmen.

De to anmeldere, der var i ‘God Morgen Danmark’-studiet i torsdags var lidt uenige om karakterens udfald. Der var dog alligevel stor enighed om skuespillernes præstation, hvor Naomi Watts, som ikke for sjovt er nomineret til at vinde en oscar, fortjener mange roser.

Filmen er bygget på en virkelig historie fra en spansk familie som var på ferie i Thailand, da tsunamien, som vi vist alle husker, ramte og ødelagde manges hjem og ferier. Denne familie er dog i filmen  blevet britisk. Dét at det er en sand fortælling gør hele filmen lidt skræmmende og uhyggelig, da det bliver meget virkeligt. Den er fyldt med super effekter og er fortalt rigtigt godt.

Her i klubben giver vi stor ros og anbefalinger til filmen som kan ses i Bio City Aalborg med 3-4 forestillinger hver dag. Det er helt sikkert en film som man bør se. Det er jo også en begivenhed, der er gået i historiebøgerne og som man bør vide lidt om.

Så smut ind til Bio City og se filmen, så du kan snakke med, når offentligheden og dine venner snakker om den!!

So, what do you think?