Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
17 Aug
2012
Posted in: Blandet
By    No Comments

Skal du arrangere det helt store event?

Jeg havde for noget tid siden meldt mig til at være med arrangør til vores firmafest. Det skulle være et brag af en fest og vi var 400 mennesker når påhæng og kunder tælles med. En ganske pæn fest vi skulle have stablet på benene. Vi ville sikre os at det blev den bedste fest nogensinde så vi ansatte et eventbureau til at hjælpe os. De var super gode til at komme med ideer og indspark til festen. Da vi så havde besluttet os ordnede eventbureauet faktisk resten. Vi sørgede selvfølgelig for at gæsterne blev inviteret og datoen blev sat, men resten sørgede de for.

Vi holdte den store fest i en kæmpe lager bygning, hvor der blev sat lange borde op beklædt med hvis duge. Vores tema blev neon, så der blev sat glas på bordene som man kunne knække ligesom knæklys. Vi havde gjort hallen mørk så glassene lyste op og gave rummet et fedt look. Derefter fik vi pigerne i baren og ved ismaskinen til at tage neon parykker og forklæder på (ansat af eventbureauet) Derudover hand vi rislamper i loftet og fik hængt store skærme op så vi kunne vise noget film vi fik lavet i anledningen. Derudover blev der arrangeret forskellige små events til festen og der kom en live band efterfulgt af en super god DJ. Det koster selvfølgelig lidt mere når man hyre et event, men vi fik også nogle ting med som man ikke kan købe sig til. En erfaring og kreativitet som vi aldrig selv ville klare og så blev det hele håndteret super professionelt fra start til slut.

Efter festen fik vi også en masse positiv feedback og det var super fedt. Så det er hvertfald ikke sidste gang vi hyre et event bureau når der skal holdes firmafest.

Det er helt klart noget jeg vil anbefale til andre, da det ender med en super fed oplevelse.

So, what do you think?