Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
10 Sep
2012
Posted in: Blandet
By    No Comments

Rygetilladelse i biografen!?

– Nej nej bare rolig, det er på ingen måde noget vi her på bloggen går ind for. Selvom et par stykker her er rygere så er vi alle så hensynsfulde at vi godt ved hvor irriterende røg er for ikke-rygere.  Selvfølgelig skal der ikke være rygetilladelse i en biograf – et lille rum hvor mange mennesker er samlet. Selvfølgelig ikke, men skulle man så overveje at lave en ryger biograf? en biograf for alle rygerne, hvor de kunne sidde og ryge i fred og ro til en god film? Det kunne også være en mulighed. Det er nu da bare så trist hvis samfundet skal deles op i rygere og ikke rygere så vi gik på jagt efter en anden løsning, der kunne være en win win for begge parter.

Vi har fundet noget så fancy som en e-cigaret! en elektronisk cigaret man lader op og så damper på, som det så fint hedder.  Til den smarte cigaret kan man så også købe forskellige smage, så cigaretten kommer til at smage af lidt og så er det egentlig så simpelt at man hælder væsken på, når cigaretten er opladt og derefter kan man bare dampe derud af. Dampen fra disse ego-t og ego-c cigaretter er helt ufarlige både for damperen men også for omgivelserne. Se det er smart.

Og så er det jo heller ikke noget problem i biografen…  Der er ingen farlig røg kun lidt damp som er ganske ufarligt. Ikke-rygere skal selvfølgelig informeres lidt bedre om det gode alternativ, så de ikke tror folk sidder og ryger når de bare damper.

Her på bloggen synes vi det er en super idé :)

So, what do you think?