Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
16 Oct
2012
Posted in: Blandet
By    No Comments

Nyd en god film hjemme under dynen

Jeg er som regel stor fortaler for at tage i biografen og se film, men det er jo ikke altid, at der lige er tid og penge til endnu en filmoplevelse på det store lærred. Og så kan man altså gøre rigtigt meget for at få en unik oplevelse hjemme i stuen.

Jeg gør for eksempel tit det, at jeg henter dynerne ind i sofaen, når vi skal hygge med en god film. Det giver en helt anden stemning, end den man oplever, når man sidder med et tæppe. Så er der også det ved det, at jeg har luksusudgaven over dem alle, når det kommer til dyner – nemlig to silkedyner omgivet af et helt nyt sæt silkesengetøj. Det giver lige den ekstra følelse af velvære, men det skaber faktisk også en lille udfordring – jeg vil nemlig helst ikke have mine fine dyner fedtet ind i alt det sukker og de gode snack, der er stillet frem til aftenens film. Det ville jeg nu nok heller ikke, hvis min dyne var en almindelig dundyne med bomuldssengetøj, for jeg skal stadig sove i den bagefter.

Løsningen er simpel – for at vi ikke døser helt hen i drømmeland med de dejlige silkedyner, laver vi et lille trick, der også bruges meget inden for teaterverdnen: Vi aftaler at holde en pause midt i filmen. Første halvleg er dedikeret til snacks og fedtede fingre, mens silkedynerne kommer ind i billeder i anden halvleg. Det fungerer rigtigt godt ind til videre, selvom jeg var lidt skeptisk i starten (er ikke så vild med at afbryde en film), så alt i alt kan det anbefales at skabe små ritualer, der gør hjemmebiografturen til noget særligt.

 

So, what do you think?