Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
3 May
2012
Posted in: Blandet
By    No Comments

Jeg er SÅ missundelig

Jeg er selvfølgelig ikke den eneste der har siddet og set The Fast & The Furious 5 og savlet over de biler der er med deri, for ikke at snakke om damerne, men det er en helt anden snak.
Jeg er helt vild med specielle fælge, og i denne film er der bare så mange der er virkelig fede. Se bare på billedet herunde.

Disse fælge der smukt matcher farven på bilen, syntes jeg bare er enormt fede. Og tanken med at fælgene har samme farve, som ens egen bil kan jeg rigtig godt lide. Jeg er allerede begyndt at tænke på hvordan jeg kan farve mine egen fælge i farven som min bil har. Men det bliver nok først efter jeg har fået købt mig mine nye dæk.

Jeg har nemlig forelsket mig i nogle rigtig lækre Michelin dæk, som jeg er sikker på vil være rigtig gode til min bil, og vil få min bil til at se rigtig cool ud. Så jeg har snart sparet op til de dæk, og mon ikke det næste jeg skal have gjort ved min bil, er nogle fælge i samme stil som på billedet. Hvis altså det kan lades at gøre til en fornuftig pris vel at mærke.

So, what do you think?