Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
25 Jan
2013
Posted in: Blandet
By    No Comments

James Bond og biler

Allerede nu er der rygter om en ny James Bond film, der rammer biograferne næste år på denne tid. Det håber vi selvfølgelig her i klubben, da vi nok må indrømme, at vi har en hang til denne helt igennem fantastiske ‘filmserie’.

Der er rygter om, at en ny Porsche 999 ego t skal medvirke som skulle være en helt vild lækker udgave, hvor der ikke er sparet på detaljer og luksus. Hos filmanmeldere ude i verden og her i klubben var vi meget skuffede over de manglende gadgets i ‘Skyfall’, men der forlyder rygter om, at film instruktøren Sam Mendes vender stærkt tilbage. Så for alle, der elsker James Bond gadgets og biler, vil der uden tvivl være masser af guf og gode sager. Det kan vi lide.

På nuværende tidspunkt ved vi intet om titelsangen eller skuespillerne, der eller vil blive en del af den nye udgivelse og vi venter spændt så længe.

Lokationen skulle efter sigende blive Norge eller  Canada, hvilket lyder som lugter lidt af flere gode ski-episoder, men mon ikke, at der også kommer nogle varme destinationer på listen?! Hvis James Bond skal filmes i Norge,  kunne det være meget sjovt, hvis filmholdet lagde vejen forbi Danmark.

I Ålborg glæder vi os meget til at tage imod den næste James Bond film.

So, what do you think?