Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
29 Jan
2013
Posted in: Tips og råd
By    No Comments

Fremtidens biograf med silkedyner?


Ja, jeg tænker bare, HVORFOR IKKE? Og jo, det er da ganske fint og hyggeligt at gå i biografen nu, men mon ikke vi alle sammen kan blive enige om at det let kunne blive endnu mere komfortabelt og cozy. Personligt så ligger jeg som regel mere ned end jeg sidder op når jeg ser film, og derfor kan man da også godt savne sine silkedyner, når man så er i biografen, men jeg kan nu alligevel ikke lade være med at sidde og tænke på, hvorfor i al verden der endnu ikke er nogen der har forsøgt dette koncept i en af deres sale?

First Class Seat

Mere af det her, tak!

Mere af det her, tak!

Ja, sidst jeg var i bio der så jeg godt at der var et så kaldt, First Class Seat, hvor det er muligt at justere på komforten i form af at stolen kan læne sig tilbage osv. MEN, gør nu noget mere! Jeg ved at der i Aarhus er en biograf ved navn Paradis, hvor man også kan få noget kaldet et LoveSeat, som i bund og grund bare er et stort sæde, hvor et kærestepar, så kan sidde tæt og mere comfy. MEN, gør nu noget mere!

Vi vil sgu, undskyld sproget, gerne halvt eller helt kunne ligge ned og smide et tæppe henover benene, hælde popcorn og cola i halsen i samme omgang med at filmen ruller henover lærredet. Ja, hvorfor ikke tænker du måske nok. En ting der i hvert fald er sikkert, det er at jeg nok skulle bruge en sådan feature af, hvis det engang skulle komme i en biograf i nærheden af mig.

Er det bare mig der er helt tosset, eller er idéen egentlig god nok? Lad mig endelig vide hvad I andre syntes, det kunne være sjovt.

So, what do you think?