Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
9 Jan
2013
Posted in: Blandet
By    No Comments

Film uden afbrydelser!

Her på siden www.cinemaaalborg.dk er vi som tidligere nævnt, rigtig store film filmentusiaster! Noget af det vigtigste vedrørende en film er, at den skal nydes fra start til slut uden afbrydelser. Dette gælder både biografturen, men også filmen der skal ses hjemme i stuen.

Hvad gør rygerne så? Dette har længe været et stort problem blandt rygerne. Filmen skal lige sættes på pause et par gange under filmen, fordi de skal ud og ryge. Her på siden har vi heldigvis en løsning til de rygere, som må undvære den store oplevelse, at nyde en film fra start til slut uden afbrydelser!

Her på siden kan vi uden tvivl anbefale de omtalte CE4 Plus Clearomizer e-cigaretter. Disse e-cigaretter gør det muligt for rygerne, at sidde og nyde filmen fra dens begyndelse til den er slut! Dette er noget vi her på siden mener der er en super god ide :) Nu er det slut med, at stå ude i regnen og ryge imens kæresten sidder inde i varmen. Der kan nu ses en rigtig god film imens der bare dampes løs!

Så rygere, hvad venter i på? få skaffet disse e-cigaretter og nyd enhver film fremover uden afbrydelser! :)

So, what do you think?