Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
4 Feb
2013
Posted in: Blandet
By    No Comments

Fast & Furious 6

Cinema Aalborg er en klub for ægte livsnydere – ungdommens livsnydere! Alle medlemer af Cinema Aalborg har en ting til fælles, nemlig at vi har hang til mesterlige film, deraf kommer navnet også.

Dette indlæg vil komme til at handle om stor filmen Fast & Furious 6. Her på siden er vi vilde med gode film, og her kan vi ikke komme udenom Fast and Furious filmene. Derfor vil vi selvfølgelig i dette indlæg snakke om den kommende Fast & Furious film, nemlig 6’eren i rækken.

Disse film, er virkelig fede, og du vil komme til at holde af dem lige så meget som os her på siden, hvis du er vild med fart, biler, dæk, fælge, damer, og hardcore action skuespillere. I filmen optræder blandt andet, Vin Diesel, Paul Walker og Dwayne Johnson, hvilket må siges at være de største stjerner i filmen.

Fast and Furious 5, handlede om, at Paul Walker og Vin Diesel, samlede et hold som skulle stjæle alle Mafiaens penge i Rio, i Brasilien, hvilket blev en svær opgave, specielt fordi de havde den hardcore agent Dwayne Johnson i hælene hele tiden. Filmen sluttede af med, at hele holdet fik narret pengene fra den brazilianske mafia, hvor de delte pengene. Afslutningsvis ser vi at Vin Diesels tidligere kæreste som døde i Fast and furius 4, var blevet opdaget på nogle billeder af agenten Dwayne Johson, hvilket lægger op til en spændende 6’er, som uden tvivl vil komme til at handle om de samme fede emner, som 5’erende havde.

Glæder i jer lige så meget som os?

So, what do you think?