Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
29 Jan
2013

Den nyeste Batman film, hot or not?

Puha, jeg syntes tit at denne film ender i en hæftig debat. Jeg tror at de fleste godt kan blive enige om at underholdningsværdien og så videre bestemt er på plads, så på den måde er det jo som sådan ikke en dårlig film. Men, hvis man går mere i detaljer omkring filmen, forventninger, ja så syntes jeg at man moder mange delte meninger.

Personligt så kunne jeg selv rigtig godt lide filmen, men syntes bestemt også at den havde sine fejl. Store som små. Det største højdepunkt i filmen for mig, var Bane som skurk. Fantastisk stemme, som bragte filmen i hus hos mig. (Spoiler alert)Dog mega fail, at det til sidst viser sig ikke at være ham der var stukket af.

Men hvad syntes i andre? Del meget gerne jeres meninger, og lad os få en god debat!

So, what do you think?