17 Jun
2013

Cinema Aalborgs rygepolitik

rygepolitik

Vi har nævnt det før, men snakken har været oppe at vende igen, så I får lige et indlæg mere i forhold til vores rygepolitik i Cinema Aalborg.

Det burde være åbenlyst for alle, at vi ikke kan tillade os at sidde og ryge i biografen, når vi afholder vores biografklub. Selvom vi er super gode kunder, går den bare ikke i dag – vi er jo stadig ikke store nok til at vi kan leje en hel biograf for os selv, så der skal naturligvis tages hensyn til de andre gæster. Til gengæld er e cigaretter i orden både i salen, hvor filmen vises og generelt set på biografens område.

Det er godt nyt, for e cigaretter kan fås med en nikotinholdig væske, der skulle kunne give selv en garvet storryger lidt ro i systemet, så han eller hun kan nyde det, vi alle sammen er kommet for at nyde – en god filkm. Min opfordring til dem, der har svært ved at komme igennem en lang film uden en smøg, er med andre ord, at I overvejer at erhverve jer en sådan e cigaret – de kan for eksempel købes her.

Når vi afholder arrangementer i mere private rammer, er det værten for det enkelte arrangement, der bestemmer, hvordan rygepolitiken skal være. De fleste vælger efterhånden at bede folk om at ryge udenfor, men da e cigaretter ikke generer ikke-rygere og nærmest er lugtfri, vil du som regel kunne regne med, at du også kan få lov at dampe i privathjem.

So, what do you think?