Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/schultz-co.dk/cinemaaalborg/wp-includes/plugin.php on line 579
4 Feb
2013
Posted in: Blandet
By    No Comments

A Good Day to Die Hard

Så er a good day to die hard, snart i biograferne, hvilket vi her på siden ser meget frem til!

Denne film, er 5’eren i rækken af de populære Die Hard film. Vi er her på siden stor fan af Bruce willis, som optræder som den hardcore politibetjent i disse storslåede action film.

“Die Hard 4.0” adskiller sig fra sine forgængere på flere forskellige punkter. De arealer, de bevæger sig på, er langt større, end det har været tilfældet i de andre film. Samtidig er McClane ikke i nær så mange nærkampe, hvilket betyder, at han ikke er helt så voldelig og blodig som i de tidligere film.

Det bliver spændende, at se hvordan Bruce Willies vil optræde i a good day to die hard men hvad den kommer til at handle om, må i finde ud af når i tager i biografen for at se filmen. En ting, er vi dog sikre på her på siden, og det er, at der uden tvivl vil komme en masse action!

Glæder i jer lige så meget til denne film, som vi gør?

So, what do you think?